Piso de Lasse: 8 personas, København S

133
GP/noche
3 cama doble
1 cama doble supletoria

Suscríbete ahora

Hazte miembro de la comunidad por 149 € y podrás hacer tantos intercambios como quieras durante un año.

Saber más

Descripción

 ha descrito su casa en da.

Lo que te va a encantar en esta casa

2022 er ikke ledig. Minimum antal dage: 5 overnatninger. Familievenlig lys lejlighed beliggende på 4. sal i det hyggelige og stilfulde Islands Brygge, i hjertet af København. For enden af gaden ligger havnen og havnebadet. Rigtig Københavner byliv! Plads til 4 personer - med flere sove muligheder. Lækkert nyt badeværelse fra 2021 med badekar. Lejligheden er i 3 etager. 4. sal (værelser) og 5. sal (køkken alrum/ stue) samt hems på 6. sal. Unik lejlighed med højt til loftet - skal opleves. Vi forventer at I er stille og rolige og passer godt på lejligheden.

Lo que te va a encantar del barrio

Islands Brygge er et fantastisk sted i byen. Særlige attraktioner er havnebadet, havnen og havneparken for enden af gaden. Til den anden side ligger Amager fælled - Københavns Central Park. Der er gode indkøbsmuligheder 200 meter fra boligen samt fantastiske restauranter og cafeer alle inden for 3 - 7 minutters gang.

¿Algo más que añadir?

Derudover er det nemt at gå ( 15-20 minutter) eller tag bus til centrum. Metroen kører fra den anden ende af gaden og den kører (med 1 skift) til lufthavnen. Meget, meget nemt. Som du kan se på billederne er det et lille toilet. Derfor kan det ikke overraske når du ankommer. Dette er helt normalt i Danmark/ københavn i alle gamle bygninger. Fordi alle disse bygninger er fra før man havde toilet i lejlighederne. Sengene er varierende i blødhed - vi sover selv i dem og er glade for dem, det er individuelt hvad der opfattes som en behagelig seng.

ID de la casa

#1592081 URL copiée !

Mapa

¡Únete a la comunidad de HomeExchange!

Si quieres ver la ubicación de la casa y contactar con este miembro para hacer un intercambio, regístrate.

Preguntas Frecuentes

Sí, este alojamiento dispone de conexión wifi. No obstante, te recomendamos que lo consultes con el/la anfitrión/a para asegurarte de que la velocidad de la red es adecuada para tus necesidades.
Este alojamiento tiene 2 dormitorios.
La superficie de este alojamiento es de 108m2.
¡Empieza a hacer intercambios de casa!

Para poder contactar con los miembros debes crearte una cuenta de HomeExchange.