Erik en Marjoke's Hus : 6 personer, med Privat trädgård, Eede

176
GuestPoints/natt
2 enkelsängar
2 dubbelsängar

Bli medlem idag

Gå med i communityn för 1.600 kr och organisera så många hembyten du vill under 1 år.

Ta reda på mer

Beskrivning

 har beskrivit sitt hem på engelska, nl.

Vad du kommer att gilla med hemmet


Vad du kommer att gilla med grannskapet


Övrigt


Vad du kommer att gilla med hemmet

We hebben de stal van onze woonboerderij omgebouwd tot volwaardige aparte woning vast aan ons woonhuis. Van april tot oktober verhuren we dit. Daarbuiten is het beschikbaar voor Home Exchange. U kunt uw auto gratis parkeren op de oprit naast het erf. Onze labrador Moos is heel aanhankelijk en speelt graag met alles en iedereen. Als u liever geen hond in de buurt hebt dan is Moos bij ons in huis of in een afgesloten gedeelte van de tuin. Er lopen ook twee lieve buitenkatten op het erf. Rondom het huis is er veel tuin waar u kunt genieten van alle plekjes en zitjes. Als je in huis de trap omhoog gaat kom je op de overloop waar een tweepersoons bed staat. Dit bed kan ook opgedeeld worden in twee eenpersoonsbedden. Op deze grote overloop staat een tv met Chromecast aansluiting. De Chromecast kan ook in de woonkamer worden gebruikt. Aangrenzend aan deze overloop zitten links en rechts de twee andere slaapkamers met een tweepersoonsbed. Alle slaapkamers zijn ruim en voorzien van muggenhorren.

Vad du kommer att gilla med grannskapet

We wonen in de polder , drie kilometer van de snelweg Het polderlandschap leent zich voor wandelen, fietsen of helemaal ontspannen met een mooi boek ergens in de tuin tot jezelf komen. Lekker uitwaaien aan het strand, shoppen in Sluis of Knokke, Cultuur opsnuiven in Brugge of Gent. De badplaatsen Cadzand en Knokke zijn binnen 20 km te bereiken. Sluis 10km, Brugge 17km en Gent 30km. We wonen direct aan mooie wandel en fiets routes. Ons huis is het startpunt voor veel fietsroutes. U kunt gratis gebruik maken van twee fietsen.

Övrigt

Boodschappen doen we in Aardenburg (3km) Vanaf januari 2023 beschikbaar voor HomeExchange De eindschoonmaak wordt gedaan door onze schoonmaaksters voor 60 € en moet bij aankomst worden betaald. We verwachten maximaal vier personen per boeking. De vijfde en zesde persoon betalen 25€ per persoon per dag. De periodes dat ons huis niet beschikbaar is voor HomeExchange verhuren we via Natuurhuisje en AirB&B.

Hemmets ID

#2199486 URL copiée !

Karta

Gå med i nätverket HomeExchange!

Registrera dig så får du se var hemmet ligger och kan kontakta medlemmen för ett byte!

Vanliga frågor

Ja, det här boendet har en trädgård. Du ser fler detaljer om trädgården och andra bekvämligheter på den här sidan.
Ja, det här boendet har en wifi-uppkoppling. Vi rekommenderar att du diskuterar detta med värden för att säkerställa att anslutningshastigheten är tillräcklig för dina behov.
Ja, det här boendet har en eller flera parkeringsplatser.
Det här boendet har 3 sovrum.
Boytan för det här boendet är 124m2.
Börja ditt hembyte!

Du behöver skapa ett HomeExchange-konto för att kontakta medlemmar