Familie's Hus : 8 personer, med Privat trädgård, Groningue

175
GuestPoints/natt
2 enkelsängar
1 dubbelsäng
4 enkelsängar

Bli medlem idag

Gå med i communityn för 1.600 kr och organisera så många hembyten du vill under 1 år.

Ta reda på mer

Beskrivning

 har beskrivit sitt hem på nl.

Vad du kommer att gilla med hemmet

Aan de rand van de stad, rustige straat, vlakbij winkelcentrum op 10 min lopen. Scandinavisch huis met 2 woonkamers en tuinkamer, uitzicht over weilanden. Centrum 30 min. Fietsen, bus aan begin van de straat. Piano, tuin met eettafel, barbecue, ligstoel. Sauna. Enzovoort. Inhoud huis Mooiland 780 m3, woonoppervlak circa 180m2, oppervlakte kavel 437m2 Slaapkamers 21, 14 en 15 m2, badkamer met ligbad, separate douche, bidet, wc beneden en boven, wastafel boven en beneden. De woonkamer heeft twee 3-zits banken en twee comfortabele stoelen. In de serrekamer staat een ligbed en nog twee stoelen. De voorkamer heeft een grote eettafel en er staan 2 piano’s (en een versterker), een set boomwhackers, veel muziekboeken e.d. In de schoolvakanties kan ik ons digitale drumstel uit school halen. De keuken heeft een ruime koelkast, magnetron, oven. Het fornuis heeft op het moment maar 2 pitten. Er is een losse elektrische kookplaat. Miele wasmachine in de bijkeuken, programmeerbaar. Buiten zijn 10 stoelen en een bank voor handen en een ruime tafel. Er is weinig gras te maaien (ong. 2,5 m2). Zomers is van de huizen rondom niet veel te merken. Vanuit ons huis zijn verschillende wandelingen te maken door natuur (o.a. met molen, kerkje van Noorddijk, kinderrechtenbos). We hebben een poes waar je voor mag zorgen als je het leuk vindt en anders gaat die naar m’n zus die 5 km verderop woont. Er zijn tal van spelletjes, boeken, DVD’s en CD’s aanwezig (in Nederlands of Duits). Er staat een pingpong tafel op zolder die in de voorkamer past. Batjes en balletjes zijn aanwezig. Er is een tafelvoetbalspel op zolder, die je in een kwartiertje weer in elkaar kan zetten. Er zijn verschillende kano’s. We hebben een ruime Samsung tv en op 1 van de slaapkamers is ook nog een normaal tv scherm waar je een (eigen) spelcomputer op kunt aansluiten (PS3 en PS4, voor beide zijn games aanwezig). Er is een grote hoeveelheid lego en een doos technisch lego. Er is ook nog veel kinderspeelgoed (playmobile politiestation) op de zolders.

Vad du kommer att gilla med grannskapet

Groningen is een studenten stad. Klein Amsterdam, ook met grachtengordel... Een dagtrip naar Schiermonnikoog is mogelijk. Er is een sportcomplex (Kardinge) met (golfslag)zwembad, jacuzzi, tennisbanen, schaatsbaan (ook hockey) op 2 km afstand. Naast het sportcomplex is een heuvel gemaakt met uitzicht rondom o.a. op de stad. Aan de andere kant van het sportcomplex is een klein zwemmeertje met strandje. Wij zwemmen liever aan de andere kant van het fietspad in het natuurgebied. Daar is een steigertje. Zorg wel dat je iets aan je voeten hebt, want er wordt ook wel eens gefeest. Verder is er in het Kardinge gebied nog een Apekooi kinderparadijs (binnen: Ballorig), een kunstskibaan, een golfbaantje en een klimmuur (Bjoeks). Iets dichter bij ons huis is een ‘Oer’ speeltuin voor de wat kleinere kinderen met een waterbaan en pomp. De natuur tussen ons huis en het sportcomplex is van Natuurmonumenten. Je mag er wandelen door de weilanden met bijzondere runderen. In Engelbert, ong. 15 km verderop, is een groot natuurbad/meer. Op 5 km afstand is Meerstad, waar je een maïsdoolhof kunt vinden en een strandje met leuke speeltoestellen en (alweer) een uitkijktoren. Het stadscentrum is zo’n 30 minuten fietsen, deels door natuur en langs sluizen. Onlangs is het Groninger Forum geopend (met stripmuseum). Je kunt je fiets gratis parkeren en met de roltrappen naar boven voor een fenomenaal uitzicht aan alle kanten over de stad. De Martinitoren kan beklommen worden, de kerk bezichtigd (probeer er een concert te boeken!). Er is markt op verschillende dagen, waaronder zaterdag, op zowel de vismarkt als de grote markt. Het Groninger museum is ook altijd een bezoekje waard, al was het alleen maar voor de buitenkant en de museum winkel. Neem dan ook een kijkje in het stationsgebouw: een van de mooiste van Nederland! Het scheepvaartmuseum is ook voor kinderen erg leuk, net als het Natuurmuseum. Beiden ook in spraakmakende panden. Maar slenter vooral door de binnenstad, bezoek een hofje, kijk naar de woonboten in de grachten, bezoek Hoger en Lager der Aa.

Övrigt

Niet roken, ook niet in de tuin.

Hemmets ID

#1783513 URL copiée !

Karta

Gå med i nätverket HomeExchange!

Registrera dig så får du se var hemmet ligger och kan kontakta medlemmen för ett byte!

Vanliga frågor

Ja, det här boendet har en trädgård. Du ser fler detaljer om trädgården och andra bekvämligheter på den här sidan.
Ja, det här boendet har en wifi-uppkoppling. Vi rekommenderar att du diskuterar detta med värden för att säkerställa att anslutningshastigheten är tillräcklig för dina behov.
Ja, det här boendet har en eller flera parkeringsplatser.
Det här boendet har 3 sovrum.
Boytan för det här boendet är 437m2.
Börja ditt hembyte!

Du behöver skapa ett HomeExchange-konto för att kontakta medlemmar