Piso de Heivind: 5 personas, con Jardín privado, Oslo

204
GP/noche
1 cama simple
1 cama doble
1 cama niño
((nb) cama bebé

Suscríbete ahora

Hazte miembro de la comunidad por 149 € y podrás hacer tantos intercambios como quieras durante un año.

Saber más

Descripción

 ha descrito su casa en nb.

Lo que te va a encantar en esta casa

Velkommen til vår superkoselige treroms på idylliske Keyserløkka. Hjemmet vårt har en romslig stue med behagelig sofa, spisebord, el-piano, smart-tv og peisovn. På sommeren er det herlige forhold på balkongen med sittegruppe og parasoll. Kjøkkenet er nyoppusset og velutstyrt (far i huset er svært matinteressert) og bør kunne tilfredstille de aller fleste hobbykokker. Badet vårt er også nyrenovert, og selv om det ikke er så stort, så er fasilitetene moderne og funksjonable. God plass i regndusjen, og kombinert vaskemaskin/tørketrommel. Begge soverommene har grei størrelse og lagringsplass. Hovedsoverommet har en dobbeltseng, en sprinkelseng og skyvedørsgarderobe, mens barnerommet er per nå utstyrt med en enkeltseng og en barneseng, men det er også plass til at enkeltsenga slåes ut og blir dobbel. Vi synes selv at vi bor i en veldig sjarmerende leilighet, og den har det man trenger og ønsker hvis man er en liten familie på 4. Det finnes leker til de minste, og blokka har en egen, skjermet hage med kullgrill, benk og plaskebasseng. Vi har en longtail el-sykkel som også kan brukes.

Lo que te va a encantar del barrio

Keyserløkka er et ganske spesielt sted. Det er gangavstand til knutepunktet Carl Berner, alle spisesteder og utesteder på Tøyen og Grünerløkka og egentlig sentrum. Alt av kollektivtrafikk er 5-10 minutter unna. 21, 28 og 60 bussen er 1-3 minutter unna, og Hasle t-bane er 5 minutter unna. Tøyen togstasjon som tar deg til sentrum på 5 minutter er også bare et par hundre meter unna, men avgangene er ganske sjeldne. På grunn av sin nærhet til byen, så føles Keyserløkka som en liten oase. Det er blokkbebyggelse fra etterkrigstiden, men hele området er vernet, og det er ikke tillatt å oppføre nye bygg. Som resultat av dette er den de grønne rommene bevart, og området er mer som en park med hus i, heller enn boligområde med noen få grøntområder. Ingen blokker er høyere enn fire etasjer, og det er flere lekeområder for barna, taubane, grillplasser og Oslos mest undervurderte utkikkspunkt.

¿Algo más que añadir?


ID de la casa

#2222032 URL copiée !

Mapa

¡Únete a la comunidad de HomeExchange!

Si quieres ver la ubicación de la casa y contactar con este miembro para hacer un intercambio, regístrate.

Preguntas Frecuentes

Sí, esta casa tiene jardín. Puedes ver más detalles sobre el jardín y otras instalaciones en esta página.
Sí, este alojamiento dispone de conexión wifi. No obstante, te recomendamos que lo consultes con el/la anfitrión/a para asegurarte de que la velocidad de la red es adecuada para tus necesidades.
Sí, este alojamiento dispone de una o varias plazas de parking.
Este alojamiento tiene 2 dormitorios.
La superficie de este alojamiento es de 68m2.
¡Empieza a hacer intercambios de casa!

Para poder contactar con los miembros debes crearte una cuenta de HomeExchange.