Casa de Maria: 6 personas, con Jardín privado, Terrasini

194
GP/noche
2 camas simples
2 cama doble

Suscríbete ahora

Hazte miembro de la comunidad por 149 € y podrás hacer tantos intercambios como quieras durante un año.

Saber más

Descripción

 ha descrito su casa en francés, da.

Lo que te va a encantar en esta casa

Om denne bolig Læn dig tilbage, og slap af i denne rolige og stilfulde bolig. Boligen Huset indeholder 3 soveværelser, 1 stue, 1 køkken, 2 badeværelser, 1 toilet, 3 balkoner på 1.sal, 2 terrasser, 2 parkeringspladser på matriklen. 1. sal: Masterbedroom: 180 cm seng samt 90 cm seng i lille afskærmet rum. Privat toilet med badekar og bidet. Enkeltværelse med 90 cm seng og skrivebord. Dobbeltværelse med 160 cm seng og sofa. Badeværelse med brusekabine og bidet til deling mellem dobbeltværelse og enkeltværelse. Alle 3 værelser har privat balkon. Stueetagen: Stue med mange siddepladser og direkte afgang til stor terrasse med udsigt til havet. Toilet. Stort lyst køkken med gaskomfur, køleskab med fryser, lille ovn, microovn og seperat spiseplads til 4 personer. Ved siden af køkkenet er der vaskemaskine og tørretumbler. Fra køkkenet er der direkte udgang til større terrasse med udsigt til bjerge.

Lo que te va a encantar del barrio

Palermo lufthavn ligger 15 min i bil fra huset. Stille privat vej, hvor der bor ca. 13 voksne og 10 børn.

¿Algo más que añadir?

I huset bor 2 boardercolliemix hunde, Daisy og Flora, som skal fordres, lukkes ud i haven og gerne nusses lidt, men ellers passer de sig selv.

Lo que te va a encantar en esta casa

Om denne bolig Læn dig tilbage, og slap af i denne rolige og stilfulde bolig. Boligen Huset indeholder 3 soveværelser, 1 stue, 1 køkken, 2 badeværelser, 1 toilet, 3 balkoner på 1.sal, 2 terrasser, 2 parkeringspladser på matriklen. 1. sal: Masterbedroom: 180 cm seng samt 90 cm seng i lille afskærmet rum. Privat toilet med badekar og bidet. Enkeltværelse med 90 cm seng og skrivebord. Dobbeltværelse med 160 cm seng og sofa. Badeværelse med brusekabine og bidet til deling mellem dobbeltværelse og enkeltværelse. Alle 3 værelser har privat balkon. Stueetagen: Stue med mange siddepladser og direkte afgang til stor terrasse med udsigt til havet. Toilet. Stort lyst køkken med gaskomfur, køleskab med fryser, lille ovn, microovn og seperat spiseplads til 4 personer. Ved siden af køkkenet er der vaskemaskine og tørretumbler. Fra køkkenet er der direkte udgang til større terrasse med udsigt til bjerge. Gæsteadgang Som gæst har du/I adgang til 1. sal og stueetagen samt stort udendørsareal med mulighed for at parkere 2 biler. Andre ting, der er værd at bemærke Palermo lufthavn ligger 15 min i bil fra huset. Det er muligt at tilkøbe afhentning og/eller levering til lufthavnen. Som gæst er du/I meget velkomne til at medbringe hund mod et mindre gebyr.

Lo que te va a encantar del barrio

Huset ligger smukt mellem bjerge og havet. For enden af vejen er en smuk eng med panoramaudsigt over havet. Lækre sandstrande med klart vand ligger 10 minutter fra huset. Nærmeste by er Terrasini ligger 7 min fra huset. Her masser af lækre restauranter, barer, forretninger og smukke omgivelser. De lokale er helt utrolig søde, gæstfrie og hjælpsomme ;o) Stille privat vej, hvor der bor ca. 13 voksne og 10 børn. Meget søde naboer ;o)

¿Algo más que añadir?


ID de la casa

#2199387 URL copiée !

Mapa

¡Únete a la comunidad de HomeExchange!

Si quieres ver la ubicación de la casa y contactar con este miembro para hacer un intercambio, regístrate.

Preguntas Frecuentes

Sí, esta casa tiene jardín. Puedes ver más detalles sobre el jardín y otras instalaciones en esta página.
Sí, este alojamiento dispone de conexión wifi. No obstante, te recomendamos que lo consultes con el/la anfitrión/a para asegurarte de que la velocidad de la red es adecuada para tus necesidades.
Sí, este alojamiento dispone de una o varias plazas de parking.
Este alojamiento tiene 3 dormitorios.
La superficie de este alojamiento es de 200m2.
¡Empieza a hacer intercambios de casa!

Para poder contactar con los miembros debes crearte una cuenta de HomeExchange.