Casa de Meta: 5 personas, con Jardín privado, Lukovica

131
GP/noche
2 camas simples
1 cama doble
1 cama simple supletoria

Suscríbete ahora

Hazte miembro de la comunidad por 149 € y podrás hacer tantos intercambios como quieras durante un año.

Saber más

Descripción

 ha descrito su casa en inglés.

Lo que te va a encantar en esta casa

Hiška Marjetica je opremljena za brezskrbno bivanje celotne družine ali pa zgolj za posameznike. V zgornjem nadstropju se nahaja glavna spalnica in dve sobici, kjer bo našel vsak svoj kotiček za počitek. V dnevnem prostoru je možnost dodatnega ležišča na zofi, ki se raztegne v ležišče za 1 osebo. Kuhinja vsebuje vse kar potrebujete za pripravo obrokov, opremili smo jo tudi z večjim hladilnikom z zamrzovalno omaro in pomivalnim strojem, v zunanjem delu pa vam je na razpolago tudi kamin. V kolikor boste potrebovali še kaj se bomo potrudili za vas in vaše udobje. Ob prihodu vas bo pozdravila prijetna senčica na prednji terasi, kjer se boste lahko družili ob obrokih ali pa zgolj ob popoldanskem druženju ob družabnih igrah, ki so vam na razpolago. Travnata terasa, ki se razprostira ob zadnji strani hiške je namenjena poležavanju na sončku.

Lo que te va a encantar del barrio

Prav na vrhu griča, tam, kjer se srečata občini Lukovica in Kamnik boste našli počitniško hiško Marjetica. Nekoliko skrita očem ponuja delček miru, tišine, intime……prostor, kjer najdete stik s seboj in z naravo. V prijetnem domačem okolju si boste lahko spočili od vsakdanjih skrbi, se posvetili svojemu partnerju in z družino raziskovali in spoznavali lepote in skrivnosti, ki jih ponuja bližnja in daljna okolica. Slovensko podeželje je del nas in našega vsakdana, uživamo v njem in delček tega bi želeli približati tudi vam. Pridružite se nam, uživajte v prebujanju ob ptičjem petju in zvokih kravjih zvoncev, prijetnem vetriču z vonjem po pravkar pokošeni travi, pogledu na Kamniško – Savinjske Alpe, ob jasnem vremenu pa se vam v daljavi razkrije celo ponos naših gora očak Triglav. Tisti pa, ki ste bolj vztrajni, pa se odpravite s svojim gorskim kolesom po naših okoliških gričih, ki ponujajo obilo višinskih vzponov. Bodite tudi vi del tega, dovolite si uživati…………VESELI VAS BOMO.

¿Algo más que añadir?


ID de la casa

#1981001 URL copiée !

Mapa

¡Únete a la comunidad de HomeExchange!

Si quieres ver la ubicación de la casa y contactar con este miembro para hacer un intercambio, regístrate.

Preguntas Frecuentes

Sí, esta casa tiene jardín. Puedes ver más detalles sobre el jardín y otras instalaciones en esta página.
Sí, este alojamiento dispone de conexión wifi. No obstante, te recomendamos que lo consultes con el/la anfitrión/a para asegurarte de que la velocidad de la red es adecuada para tus necesidades.
Sí, este alojamiento dispone de una o varias plazas de parking.
Este alojamiento tiene 2 dormitorios.
La superficie de este alojamiento es de 60m2.
¡Empieza a hacer intercambios de casa!

Para poder contactar con los miembros debes crearte una cuenta de HomeExchange.