Lasses Wohnung : 8 Menschen, København S

133
GP/Nacht
3 Doppelbetten
1 Zusatzbett (doppel)

Jetzt Abonnieren

Werden Sie für 149 € Mitglied der Community und führen Sie ein Jahr lang unbegrenzten Haustausch durch.

Mehr erfahren

Beschreibung

 hat ihr/sein Zuhause beschrieben da.

Was Sie an dieser Unterkunft lieben werden

2022 er ikke ledig. Minimum antal dage: 5 overnatninger. Familievenlig lys lejlighed beliggende på 4. sal i det hyggelige og stilfulde Islands Brygge, i hjertet af København. For enden af gaden ligger havnen og havnebadet. Rigtig Københavner byliv! Plads til 4 personer - med flere sove muligheder. Lækkert nyt badeværelse fra 2021 med badekar. Lejligheden er i 3 etager. 4. sal (værelser) og 5. sal (køkken alrum/ stue) samt hems på 6. sal. Unik lejlighed med højt til loftet - skal opleves. Vi forventer at I er stille og rolige og passer godt på lejligheden.

Was Sie im Nachbarschafts-Viertel lieben werden

Islands Brygge er et fantastisk sted i byen. Særlige attraktioner er havnebadet, havnen og havneparken for enden af gaden. Til den anden side ligger Amager fælled - Københavns Central Park. Der er gode indkøbsmuligheder 200 meter fra boligen samt fantastiske restauranter og cafeer alle inden for 3 - 7 minutters gang.

Zusätzliche Informationen

Derudover er det nemt at gå ( 15-20 minutter) eller tag bus til centrum. Metroen kører fra den anden ende af gaden og den kører (med 1 skift) til lufthavnen. Meget, meget nemt. Som du kan se på billederne er det et lille toilet. Derfor kan det ikke overraske når du ankommer. Dette er helt normalt i Danmark/ københavn i alle gamle bygninger. Fordi alle disse bygninger er fra før man havde toilet i lejlighederne. Sengene er varierende i blødhed - vi sover selv i dem og er glade for dem, det er individuelt hvad der opfattes som en behagelig seng.

Identifikationsnummer der Unterkunft

#1592081 URL copiée !

Karte

Treten Sie der Community von HomeExchange bei!

Melden Sie sich an, um die Adresse des Hauses zu sehen und das Mitglied zu kontaktieren!

Häufig gestellte Fragen

Ja, diese Unterkunft verfügt über eine WLAN-Verbindung. Wir empfehlen Ihnen, dies mit dem Gastgeber zu besprechen, um sicherzustellen, dass die Verbindungsgeschwindigkeit für Ihre Bedürfnisse ausreicht.
Diese Unterkunft verfügt über 2 Schlafzimmer.
Die Fläche dieser Unterkunft beträgt 108m2.
Beginnen Sie damit Ihr Haus zu tauschen!

Um Mitglieder kontaktieren zu können, müssen Sie ein HomeExchange-Konto erstellen.